De prachtige natuur & cultuur van de Waddeneilanden

Beleeft u pas echt vanaf een historisch zeilschip!

Bent u toe aan een weekend zonder zorgen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Vanuit de haven van Harlingen zetten we koers richting een Waddeneiland naar uw keuze. Natuurlijk ook afgestemd op het weer en het getij. Het gaat uiteraard niet alleen om de eindbestemming, de reis ernaar toe is net zo belangrijk. Daarom begint uw weekend naar een Waddeneiland op het moment dat u aan boord stapt. Onderweg spotten we zeehondjes en zien we de mooiste zonsondergangen. Op het eiland aangekomen heeft u alle tijd uw eigen gang te gaan.

Waar slaapt u tijdens uw weekend op een Waddeneiland?

U overnacht natuurlijk aan boord van een van onze historische zeilschepen! U kunt uw spulletjes dus lekker aan boord laten terwijl u het eiland verkent. Een dag lang over het eiland rondlopen maakt natuurlijk hongerig. Gelukkig heeft onze scheepskok een heerlijke maaltijd voor u bereid wanneer u weer terug aan boord bent. Natuurlijk geniet u ook all-inclusive van koffie, thee, fris, wijn en bier. Met een volle buik en een voldaan gevoel gaat u naar uw persoonlijke hut. Na een heerlijke nachtrust bent u de volgende ochtend weer helemaal opgefrist voor nog een dag vol avontuur.

Natuur en cultuur op de Waddeneilanden

Op de verschillende Waddeneilanden is er voor ieder wat wils. Elk seizoen brengt bijzondere beelden naar de Waddeneilanden. Zo kunt u tijdens het voorjaar de mooiste bloemenvelden zien bloeien en tijdens het najaar de vogeltrek meemaken! De Waddeneilanden zijn simpelweg alle seizoenen mooi.

Een weekend Waddeneiland vanaf een historisch zeilschip

En u beleeft het nu vanuit een heel bijzonder oogpunt: vanaf een historisch zeilschip! De ervaring is ongeƫvenaard. Een weekend op een Waddeneiland om nooit meer te vergeten! Na een weekend lang te hebben genoten van alles wat de Waddenzee en haar eilanden ons te bieden heeft wordt het weer tijd om naar huis te gaan.

Zonnewind neemt u mee

We hijsen de zeilen en zetten weer koers richting de havenstad Harlingen. Tijdens de terugreis geniet u nog van de laatste bijzondere momenten aan boord van een historisch zeilschip. In Harlingen aangekomen zeggen we elkaar gedag. Met een waardevolle herinnering aan een onvergetelijk weekend komt u weer thuis aan. Heeft u nog vragen over een weekend naar een Waddeneiland? Neem dan vrijblijvend contact op met Zonnewind Zeilreizen. Wilt u meteen uw weekendje weg reserveren? Dat kan hier! Meer informatie over de praktische zaken, zoals parkeren en catering tijdens onze zeilreizen, vindt u op deze pagina.

mogelijkheid voor een verzorgde catering

Reserveren voor de groep.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Eten en drinken

aan boord

Hey! I am first heading line feel free to change me

Overnachting
reserveren

3 stoere Klippers liggen op u te wachten

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer hier

uw zeilreis