Paardrijden en zeilen over de Waddenzee

Op de rug van een paard ziet de wereld er heel anders uit

Geniet van zeilen en paardrijden

Een ontspannend galopje over het strand…

Lijkt het jou geweldig om paardrijden en zeilen over de Waddenzee met elkaar te combineren? Reserveer dan alvast de herfstvakantie in je agenda, want deze wens wordt werkelijkheid! Het is in de herfstvakantie mogelijk om een zeilreis over de Waddenzee te maken en op twee eilanden te genieten van buitenritten en strandritten. Het ruiterarrangement is terug van weggeweest.

Genieten van paardrijden en zeilen over de Waddenzee

Tijdens de zeilreis gaan we op twee eilanden paardrijden. De ritten duren max. twee uur per dag en dat is precies genoeg om te genieten van de omgeving op de rug van een paard en om geen zadelpijn te krijgen. Er zijn twee ritten mogelijk; de rit voor beginners en gevorderden. De rit voor beginners is ontspannend en zal voornamelijk in stap met een stukje draf gereden worden. Dit is ideaal voor mensen die al eens eerder hebben gereden maar het gevoel weer even moeten ervaren. Misschien kun je dan tijdens de tweede dag wel meerijden met de gevorderden. Want die rit is er speciaal voor ruiters of amazones die wat meer actie willen. Tijdens de gevorderden rit wordt er ook een tocht over het strand gemaakt en daar mag een (ren)galopje natuurlijk niet ontbreken.

Samenwerking met betrouwbare maneges

Wij werken samen met betrouwbare maneges waar veiligheid en plezier voor ruiter en paard kenmerkend zijn. De maneges beschikken over ervaren paarden die betrouwbaar in de omgang en onder het zadel zijn. Paarden zijn vluchtdieren en kunnen natuurlijk altijd schrikken, wees je er dan ook van bewust dat je op eigen risico rijdt. Het is ook verplicht om met een veiligheidshelm en stevig schoeisel (met een goede hak, geen sportschoenen) te gaan rijden. Op Vlieland is het mogelijk om op een IJslander te rijden, de tölt en telgang zijn comfortabel om uit te zitten.

All inclusive zeilreis

Naast het paardrijden maken we een onvergetelijke zeilreis over de Waddenzee en we bezoeken meerdere eilanden die je mag verkennen. Als de omstandigheden gunstig zijn dan gaan we droogvallen. Dit wil je echt een keer hebben meegemaakt! De zeilreis is all inclusive en dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over eten en drinken aan boord.

Meer weten over de prijzen en beschikbaarheid?

Kun je niet wachten om aan de zeilreis en paardrijden op de eilanden te beginnen? Je vindt meer informatie op onze overzichtspagina. Ben je er al van overtuigd dat je mee wilt zeilen? Reserveer dan alvast je hut op onze reserveringspagina!