Individuele zeilreizen Waddenzee

Een weekend of midweek zeilen met uw partner of het gezin

Een geweldige zeilervaring die u zal bijblijven

Zeilen met een historische Klipper is een prachtige ervaring die u zal bijblijven!   

Lijkt het u geweldig om een weekend of een week samen met uw partner of het hele gezin de Waddenzee te gaan ontdekken? Individuele zeilreizen zijn een geweldige ervaring voor jong en oud en het is bovendien beregezellig aan boord van een historische klipper. Wilt u meer weten over deze onvergetelijke zeilervaring? Lees dan zeker verder.

All inclusive individuele zeilreizen Waddenzee

In het voorjaar, zomer en de herfst zijn er diverse zeilweekenden beschikbaar. De schipper verwelkomt u op vrijdagavond rond 21:00 uur aan boord van de klipper Aldebaran, Poseidon of de Passaat. De volgende ochtend vertrekt het schip naar een eiland; welk eiland dat blijft nog even een verrassing! Zodra jullie daar aankomen dan meert het schip af en kunt u erop uit om het eiland te verkennen. In de avond wordt een heerlijk diner voor u bereid en daarna is het tijd om te slapen als een roos na alle indrukken die u heeft opgedaan gedurende de dag.  Een zeilweekend is zeer geschikt voor met z’n tweeën of met kleine kinderen. Wilt u meer weten over de zeilweekenden? Bekijk dan het overzicht met alle beschikbare data.

Familie zwerftochten

Tijdens de meivakantie, de zomervakantie en de herfstvakantie kunt u samen met het hele gezin een week lang aan boord genieten van een avontuurlijke zeilreis. De zeilreis start op zondag en eindigt weer op vrijdagmiddag. Deze zwerftochten zijn speciaal voor ouders met (kleine) kinderen. Tijdens de zeilweek  vaar je naar de eilanden Texel, Ameland, Terschelling of Vlieland en ook ervaart u het droogvallen bij gunstig weer. Kinderen vinden het zeilen helemaal geweldig! Zij ontdekken wat er leeft op de bodem van het Wad en omdat ze ook mogen helpen tijdens het zeilen, voelen ze zich een ware zeeman. Lees meer over de familie zwerftochten en boek uw zeilreis!


Catering aan boord   

De individuele zeilreizen zijn all inclusive, voor de innerlijke mens wordt dus zeer goed gezorgd. De arrangementen zijn inclusief eten en drinken. Op alle dagen is er ontbijt, lunch en diner en op de dag van vertrek is er ontbijt en lunch. Dit is afhankelijk van het zeilweekend of de familie zwerftocht die u kiest.

Zeilarrangementen voor groepen 

Heeft u meer familieleden die ook graag een zeilreis willen meemaken? Dan is een zeilarrangement voor groepen een ideale keuze. Het hele schip is dan beschikbaar voor uw familie of vriendengroep en dat kan een all inclusive zeilreis zijn of u kunt zelf het eten en drinken verzorgen. Meer weten? Bekijk de weekend groepsarrangementen en weekgroepsarrangementen

Direct boeken

Staat u te popelen om aan een individuele zeilreis over de Waddenzee te beginnen? U kunt ook direct uw reis boeken in het handige overzicht, zo bent u verzekerd van uw plaats aan boord!