Beleef de herfstvakantie op het water

aan boord van het zeilschip

In de herfstvakantie zeilen op het Wad!

Reis voor iedereen op de Poseidon of Passaat

Beleef in de herfstvakantie een paar heerlijke dagen aan boord van de klipper. Onder leiding van de vaste bemanning vaar je naar drie prachtige eilanden Texel, Ameland, Terschelling of Vlieland.

De tocht

Op zondagavond vanaf 21 uur word je verwacht in de Willemshaven in Harlingen. Je overnacht aan boord en de volgende dag vaart het schip het Wad op richting één van de Waddeneilanden.
In vijf dagen zeilen we naar drie eilanden, we overnachten bij gunstig tij en rustig weer op het Wad, gaan een keer droogvallen en zien wat er leeft op de bodem van de zee. In oktober is de Waddenzee het foerageergebied van duizenden trekvogels, grote zwermen vogels zien we over het water scheren op zoek naar een lekker visje. Neem je verrekijker mee! Op de laatste dag varen we terug naar Harlingen waar het schip in de loop van de middag afmeert in de Willemshaven.

Slaapplaats

Je overnacht in een 2- of 4-persoonshut. De bedden zijn voorzien van dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut.

Catering

Het Arrangement Herfstvakantie van Zonnewind Zeilreizen is inclusief eten & drinken. Je hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Alle dagen krijg is er ontbijt en lunch en diner, de laatste dag alleen ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn de gehele reis inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Aantal deelnemers

In de herfstvakantie zeilen met een groep vrienden of met je familie? Het minimale aantal passagiers is dan 20 personen per schip. Stel je zelf de groep samen, dan is dit arrangement ook te boeken voor elke zelfgekozen periode van vijf dagen.

Ga naar Reserveren groepsreizen en kijk welk schip er nog vrij is in de zelf gekozen periode.

Herfstvakantie voor meezeilers

Houd je van paardrijden en zeilen? Kom dan in oktober meezeilen en genieten van strandritten te paard. We maken op twee eilanden een rit van twee uren op betrouwbare KWPN’ers of Friese paarden. Op Vlieland kun je op IJslanders rijden, dit is een ervaring die we je zeker kunnen aanraden vanwege de extra gangen. Het rijden op een IJslander is ook comfortabel voor mensen met rugklachten. Wil je niet paardrijden dan kun je ook een prachtige fietstocht maken door de bossen en duinen. Er komen extra kosten overheen voor het huren van de paarden.

Aankomst en vertrek

Herfstvakantie 11-16 oktober

PASSAAT
Aan boord zondag 11 oktober 21 uur
Van boord vrijdag 16 oktober 15 uur

Herfstvakantie 18-23 oktober

POSEIDON
Aan boord zondag 18 oktober 21 uur
Van boord vrijdag 23 oktober 15 uur

Maandagochtend vertrekt het schip na het ontbijt vanuit de Willemshaven in Harlingen. Op vrijdagmiddag meer je om 15:00 uur weer af in Harlingen.

Prijs

De prijs van het Herfstvakantie Arrangement  bedraagt €481,50 voor volwassenen en €240,75 voor kinderen t/m 12 jaar. ( alles inclusief)
Toeslag voor een eigen hut is €90
optioneel: paardrijden op Vlieland en Terschelling, apart betalen.

2p hut: 1 persoon in gedeelde hut ( m/v) €481,50
2p hut: 2 personen €963
2p hut: 1 persoon €571,50 ( eigen hut)

4p hut: 2 personen €1143
4p hut: 3 personen €1354,50
4p hut: 4 personen €1656

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk en goedkoop parkeren tegen een tarief van €7 per dag. Reserveren kan via parkeren@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 06 2337 2947.

Kijk voor de keuze van het schip

WIl je met je familie een hut boeken?

Hey! I am first heading line feel free to change me

Passaat Aldebaran

Poseidon

 

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer dan hier!