Genoeg te doen tijdens een zeilweekend

Genoeg te doen

tijdens jouw zeilweekend

Alles kan tijdens jouw zeilweekend

Voor ieder wat wils, dat staat centraal tijdens een zeilweekend bij Zonnewind Zeilreizen. Houd je van actief bezig zijn? Dan kun je meedraaien als volwaardig bemanningslid! Houd je liever van een boekje lezen in de zon? Aan dek kom je helemaal tot rust! Zeil een weekend lang mee op het IJsselmeer of op de Waddenzee.

Zeilweekend op de Waddenzee of het IJsselmeer

Heb jij altijd al eens willen weten hoe het voelt om op een historisch zeilklipper het IJsselmeer te ontdekken? Dan is dit je kans! In het zeilweekend ontdek je de vissersdorpjes en de prachtige natuur van het IJsselmeer. Je kunt er bij ons ook voor kiezen een weekend te zeilen over de Waddenzee. We zetten dan koers richting één van de Waddeneilanden en genieten van het eilandleven.

Zeilweekend met Zonnewind

Na een zeilweekend bij Zonnewind Zeilreizen ben je volledig tot rust gekomen en voel jij je als een nieuw mens. De uitdagingen van het alledaags leven kun jij weer volop aan! Klik hier voor meer informatie of voor het reserveren van een zeilweekend. Heb je een vraag over een zeilarrangement? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!

Als groepsarrangement boeken?

Meer weten?