Natuurlijk bij Zonnewind Zeilreizen

Voelt u het al? De wind door uw haren, de zon op uw gezicht en het verleidelijk gevoel van avontuur? Er is weinig dat zo avontuurlijk en rustgevend tegelijkertijd is, dan een zeilvakantie bij Zonnewind Zeilreizen. Aan boord van een historisch zeilklipper geniet u van het echte zeemansleven. Samen hijsen we de zeilen, zetten we de koers richting het avontuur en verkennen we de Waddenzee en de Waddeneilanden of het IJsselmeer. Wat u van een zonnige zeilvakantie kunt verwachten? Dat vertellen we u maar al te graag!

Zonnige zeilvakantie aan boord

Bij het boeken van uw zeilvakantie kunt u kiezen uit drie historische zeilschepen: de Passaat, de Aldebaran of de Poseidon. Alle drie de schepen hebben een unieke en persoonlijke historie en karakter. Zo is klipper Passaat gebouwd in het jaar 1900 en heeft de eerste 64 jaar als binnenvaartschip op de grote rivieren gevaren. De Aldebaran is het oudste schip van Zonnewind Zeilreizen. De rijke historie van dit schip begint al in het jaar 1883. Haar vaargebied was toen alle kanalen, rivieren in Nederland, Belgiƫ en Duitsland, de meren, de Zuyderzee en de Waddenzee. Ze vervoerde onder andere aardappelen, graan, hooi en kolen. De Poseidon is het jongste schip. Gebouwd in 1903. Ze heeft daarna een halve eeuw puur op windkracht vracht gevaren op de wateren van Zeeland.

De rijke historie van de schepen ervaar je tot op heden nog steeds aan boord van deze prachtige schepen. U leest hier meer over de schepen en hun historie.

Uw zeilvakantie heeft u zo geboekt

Bent u al verleid door de drie prachtige dames en heeft u zin in uw volgend avontuur? Dan boekt u nu gemakkelijk en snel de zeilvakantie van uw dromen. Bij Zonnewind Zeilreizen krijgt u naast ‘opstapreizen’ ook de mogelijkheid het gehele schip te reserveren. De Passaat is te reserveren van 1 tot 28 personen. Voor groepen van 1 tot 30 personen is de Aldebaran te reserveren. De Poseidon is te reserveren van 1 tot 32 personen. Voor een volledig overzicht van de zeilarrangementen klikt u hier.

Zeil met ons mee

Zeil mee aan boord van een historische zeilklipper met Zonnewind Zeilreizen. U kunt uw zeilvakantie zo actief of rustgevend inplannen als u zelf wilt. U kunt de bemanning meehelpen tijdens het zeilen of u kunt lekker zonnebaden aan dek. Al onze zeilreizen zijn inclusief catering. Meer informatie over catering mogelijkheden vindt u op deze pagina. Zet uw koers op avontuur en zeil mee met Zonnewind.

mogelijkheid voor een verzorgde catering

Reserveren voor de groep.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Eten en drinken

aan boord

Hey! I am first heading line feel free to change me

Overnachting
reserveren

3 stoere Klippers liggen op u te wachten

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer hier

uw zeilreis