Je leert elkaar pas echt kennen

aan boord van een historisch zeilschip

Even samen, helemaal weg van werk

U bent een bedrijfsuitje aan het organiseren voor uw medewerkers. Maar de één houdt niet van vies worden, de ander heeft hoogtevrees. De één is een survivallist en de ander is een huismuis. De mix tussen avonturiers, ontspanners en huismuizen maakt het ingewikkeld om een bedrijfsuitje te plannen die voor iedereen wat te bieden heeft. Maar gelukkig is dat niet onmogelijk! Wat dacht u van een zeilreis? De perfecte manier om al uw medewerkers een geweldig bedrijfsuitje te bieden. De medewerkers kunnen het zo actief of ontspannend maken als ze zelf willen. En u bent toch even helemaal weg van werk!

De duur van het bedrijfsuitje

Bij Zonnewind Zeilreizen heeft u de mogelijkheid een geheel schip te reserveren. Passen niet al uw medewerkers op het schip? Wees niet gevreesd. Wij hebben drie historische zeilklippers die u kunt reserveren! Ook de duur van het uitje kunt u zelf bepalen. Wilt u een dagje komen zeilen? Een weekend? Midweek of week? Het kan allemaal! Onder begeleiding van een ervaren bemanning ervaren jullie het echte zeemansleven. Teambuilding aan boord, droogvallen op het Wad, ontspannen aan dek, zeehondjes spotten en als volwaardig lid van de bemanning meezeilen. Een bedrijfsuitje op het water is heel bijzonder!

All-inclusive genieten aan boord

Tijdens uw bedrijfsuitje geniet u natuurlijk van all-inclusive catering aan boord. Onze scheepskok verrast u met allerlei culinaire lekkernijen, terwijl u geniet van de wind door uw haren, de zon op uw gezicht en de verse zeelucht in uw longen. Hierbij zit natuurlijk ook koffie, thee, fris, sap, bier en wijn bij inbegrepen.

Zeilt u langer dan een dag mee? De boodschappen worden voorafgaand uw reis in de scheepskeuken geplaatst! U kunt uw voorkeur uiteraard aan ons doorgeven. Zo hoeft u namelijk nergens meer aan te denken. Het moment dat u aan boord stapt, kunt u ontspannen, omdat u weet dat alles geregeld is.

Uw bedrijfsuitje reserveren

Zonnewind Zeilreizen heeft naast bedrijfsuitjes ook allerlei andere zeilarrangementen. Heeft u een vraag over een zeilarrangement of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw onvergetelijke uitje? Neem dan gerust contact op met een bemanningslid. We geven u ook graag een kijkje in de historie van onze schepen. Alle drie de dames zijn meer dan 120 jaar oud! Ontdek welke historische details er aanwezig zijn op het schip tijdens een onvergetelijk uitje. Klik hier om direct naar het reserveren van schepen of arrangementen over te gaan.

Zeilarrangementen

Speciaal voor groepsreizen:

Hey! I am first heading line feel free to change me

Meer informatie!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!