Als één team

zeilen we van A naar B

Aan boord staat alles in het teken van samenwerking. Heb je wel eens een historisch zeilschip in je eentje proberen varen? De kans is klein dat deze situatie al is voorgekomen, maar je kunt je voorstellen dat het geen makkie is! Alleen met een goed werkende team lukt het gemakkelijk het zeilschip te varen. Tijdens dit actieve bedrijfsuitje in Friesland, leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Jullie sterkste punten en grootste talenten komen tot uiting onder de unieke omstandigheden op een zeilschip. Gaan jullie de uitdaging aan?

Geen gewoon bedrijfsuitje in Friesland

Een bedrijfsuitje is hét moment om samen met elkaar een leuke activiteit te ondernemen, los van het werk. Helemaal perfect als het bedrijfsuitje ook nog eens een positieve invloed heeft op de samenwerking en teamgevoel binnen het bedrijf! Daarom is een dagje zeilen op de Waddenzee het perfecte bedrijfsuitje in Friesland. Bij Zonnewind Zeilreizen hebben we verschillende mogelijkheden voor jullie bedrijf. Zo kunnen jullie ervoor kiezen een dagje met ons mee te komen zeilen, een weekend of een midweek. Dat zijn niet de enige mogelijkheden die we voor bedrijven hebben aan boord van onze historische zeilklippers!

Zeilen voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven hebben wij ook allerlei mogelijkheden voor netwerken aan boord. Een zeilschip is natuurlijk ook de perfecte locatie voor een inspirerende vergadering! Daarnaast is het ook mogelijk een zakelijk evenement te organiseren aan boord. Een netwerkborrel bijvoorbeeld, of een bijeenkomst! Willen jullie alleen een middagje zeilen over de Waddenzee? Ook dat is mogelijk!

Historische zeilschepen

Onze schipper neemt jullie een middagje mee zeehondjes spotten en relaxen aan boord. Ook een tripje naar Terschelling is mogelijk als zakelijk reisje. Onderweg vertelt één van onze schippers jullie over het leven aan boord, de zeedieren om jullie heen, het prachtige eiland en historische details over het schip. Klik hier voor meer informatie over de drie historische zeilschepen van Zonnewind Zeilreizen.

Het Zonnewind bedrijfsuitje in Friesland

Een bedrijfsuitje met Zonnewind in Friesland is als geen ander. Samen zorgen jullie ervoor dat het schip vanuit de haven naar de eindbestemming vaart. Een zeilarrangement bij Zonnewind is ook nog eens all-inclusive. Onze scheepskok verrast jullie voortdurend met culinaire lekkernijen en jullie genieten van koffie, thee, fris, bier en wijn gedurende jullie verblijf. Begin 2020 goed, met een onvergetelijk bedrijfsuitje voor alle leeftijden! Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor bedrijven aan boord? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!

Zeilarrangementen

Speciaal voor groepsreizen: