Per zeilschip naar Terschelling en

geniet van het Oerolfestival met kunst en theater.

Zeil met de Passaat naar Terschelling en geniet van de voorstellingen op het Oerolfestival.

Geniet van je zeiltocht over de Waddenzee en combineer dit met kunst en cultuur!

De zeilreis

Op vrijdag 22 juni ben je welkom aan boordvanaf 20 uur, de Passaat vaart de volgende ochtend vroeg uit naar Terschelling. In de loop van de middag bereiken we het eiland. Zaterdag en zondagochtend  proef je de sfeer van het prachtige Oerol festival, je bezoekt theatervoorstellingen, luistert naar muziek of fietst over het eiland. Je overnacht aan boord van het schip en op zondag verlaat het schip de haven van Terschelling voor de zeiltocht naar Harlingen.

Slaapplaats

We bieden een slaapplaats in een 2- of 4-persoonshut. Beddengoed en handdoekenset liggen voor je klaar.

Catering

Op vrijdag word je ontvangen met een lekkere kop koffie of thee. ’s  Op zaterdag en zondag word je voorzien van een lekker ontbijt en een stevige lunch. Het avondeten wordt niet aan boord geserveerd. Iedereen is vrij om op het eiland te dineren. Aan boord staan koffie, thee, frisdrank, mineraalwater, bier en wijn voor je klaar.

Aankomst en vertrek

Arrangement van 22-24 juni voor € 228

Je stapt op vrijdag 22 juni 2018 om 20 uur aan boord van de Passaat in de Willemshaven in Harlingen. Op zondag 24 juni 2018 kom je rond 17 uur weer aan in Harlingen.

Prijs

De kosten voor het Oerolarrangement bedragen € 228,- per persoon. Bij de prijs zijn de toegangskaarten voor theatervoorstellingen niet inbegrepen. Vanaf medio mei  kun je deze kaarten reserveren via de website van Oerol.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €6,- per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Speciaal voor groepen:

Speciaal voor opstappers