Per zeilschip naar Terschelling en

geniet van het Oerolfestival met kunst en theater.

Zeil met de Aldebaran naar Terschelling en geniet van de voorstellingen op het Oerolfestival.

Geniet van je zeiltocht over de Waddenzee en combineer dit met kunst en cultuur!

De zeilreis

Op maandag 12 juni zeilt de Aldebaran om 10 uur naar Terschelling. In de loop van de middag bereiken we het eiland. Maandag- en dinsdagmiddag en – avond  proef je de sfeer van het prachtige Oerol festival, je bezoekt theatervoorstellingen, luistert naar muziek of fietst over het eiland. Je overnacht aan boord van het schip en op woensdag na het ontbijt verlaat het schip de haven van Terschelling voor de zeiltocht naar Harlingen.

Slaapplaats

We bieden een slaapplaats in een 2- of 4-persoonshut. Beddengoed en handdoekenset liggen voor je klaar.

Catering

Op maandag word je ontvangen met een lekkere kop koffie of thee. ’s Middags wordt de lunch aan boord geserveerd. Op dinsdag en woensdag word je voorzien van een lekker ontbijt en een stevige lunch. Op dinsdag kun je deze lunch meenemen en op het eiland nuttigen. Het avondeten wordt niet aan boord geserveerd. Iedereen is vrij om op het eiland te dineren. Aan boord staan koffie, thee, frisdrank, mineraalwater, bier en wijn voor je klaar.

Aankomst en vertrek

Drie daags Arrangement van 12-14 juni voor € 228

Je stapt op maandag 12 juni 2017 om 10 uur aan boord van de Aldebaran in de Willemshaven in Harlingen. Op woensdag 14 juni 2017 kom je rond 17 uur weer aan in Harlingen.

Prijs

De kosten voor het Oerolarrangement bedragen € 228,- per persoon. Bij de prijs zijn de toegangskaarten voor theatervoorstellingen niet inbegrepen. Vanaf 23 mei 20 uur kun je deze kaarten reserveren via de website van Oerol.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €6,- per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Speciaal voor groepen:

Speciaal voor opstappers