Per zeilschip naar Terschelling en

geniet van het Oerolfestival met kunst en theater.

Zeil met de Passaat naar Terschelling en geniet van het Oerolfestival

Wie bekend is met Terschelling, kent ook het befaamde Oerol Festival dat elk jaar plaatsvindt. Tien dagen lang kun je genieten van muziek, theater, dans en kunst. Een fenomeen dat je zeker eens moet hebben meegemaakt. Weet u wat een bezoek aan het Oerol festival nog spectaculairder maakt? Een combinatie met een zeilreis natuurlijk! Geniet van een verzorgd weekendje weg tijdens het Oerol festival!

De zeilreis

Hoe ziet het Oerol arrangement eruit? Op vrijdag 22 juni ben je welkom aan boord vanaf 16.00 uur. De schipper heet u van harte welkom en informeert u over de planning van het weekend. De Passaat vaart vrijdagavond uit naar Terschelling en in de loop van de avond bereiken we het eiland. Zaterdag en zondagochtend  proef je de sfeer van het prachtige Oerol festival, je bezoekt theatervoorstellingen, luistert naar muziek of fietst over het eiland. Je overnacht aan boord van het schip en op zondag verlaat het schip de haven van Terschelling voor de zeiltocht naar Harlingen.

Slaapplaats

We bieden een slaapplaats in een 2- of 4-persoonshut. Beddengoed en handdoekenset liggen voor je klaar, dat scheelt je weer onnodige bagage om mee te nemen.

Catering

Op vrijdagavond is er een eenvoudige maaltijd en wordt u ontvangen met een lekkere kop koffie of thee.   Op zaterdag en zondag wordt u voorzien van een lekker ontbijt en een stevige lunch(pakket). Het avondeten op zaterdag wordt niet aan boord geserveerd, iedereen is vrij om op het eiland te dineren. Aan boord staan koffie, thee, frisdrank, mineraalwater, bier en wijn voor u klaar.

Aankomst en vertrek

U stapt op vrijdag 22 juni 2018 om 16 uur aan boord van de Passaat in de Willemshaven in Harlingen. Op zondag 24 juni 2018 komt u rond 17 uur weer aan in Harlingen.

Prijs

De kosten voor het Oerol arrangement bedragen € 228,- per persoon. Dat is inclusief twee overnachtingen, ontbijt, lunch en onbeperkt drinken. Bij de prijs zijn de toegangskaarten voor theatervoorstellingen niet inbegrepen. Vanaf medio mei  kunt u deze kaarten reserveren via de website van Oerol.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €6,- per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Speciaal voor groepen:

Speciaal voor opstappers