Fjoertoer Terschelling 6-8 april 2018

+ Startkaart voor de wandeling

Fjoertoer + Startkaart.

Er zijn nog 8 startkaarten beschikbaar.
Zeil aan boord van de Passaat naar Terschelling. Geniet van de prachtige natuur op het eiland tijdens de tiende editie van de  Fjoertoer op 7 april 2018

Je maakt een wandeling door de bossen, duinen, polder en natuurlijk over het strand. Laat je ’s avonds in het donker de juiste koers wijzen door bakens van vuur en licht, gemaakt door kunstenaars van het eiland. Aan boord van het schip krijg je een comfortabele hut, waar je heerlijk kunt uitrusten na de wandeling.

Het Fjoertoerarrangement is voor individuele deelnemers, maar ook als groep van min. 20 p te boeken, arrangement + startkaart van 6-8 april 2018

Stap op vrijdag 6 april om 21:00 uur aan boord van de Passaat in Harlingen. Op vrijdagavond overnacht je aan boord van het schip in de Willemshaven. Op zaterdagochtend vertrek je na het ontbijt richting Terschelling, waar het schip in de loop van de middag afmeert. Vanaf 15:30 uur kun je een starterstas ophalen in de haven, in de Hal van de Betonning. ’s Avonds wordt de Fjoertoerwandeling van 15, 20 of 25 kilometer gemaakt. De start vindt plaats in Midsland, waar de bus je gratis naartoe brengt. Je finisht bij de Brandaris. Op zondag vaart het schip na het ontbijt weer terug naar de Willemshaven in Harlingen. Op de website van Fjoertoer vind je concrete informatie over de wandeling.
www.fjoertoer.nl

Slaapplaats

Je overnacht in een 2- of 4-persoonshut. Beddengoed en handdoekenset zijn inbegrepen.

Catering

De catering wordt volledig verzorgd bij het Fjoertoer arrangement. Op vrijdagavond staat er koffie of frisdrank en koek voor je klaar. Zaterdagochtend wordt er voor vertrek stevig ontbeten. Onderweg bereidt de kok een stamppotmaaltijd aan boord van het schip en je krijgt een lunchpakket mee voor tijdens de wandeling. Op zondag word je voorzien van ontbijt, lunch en koffie en thee.

Aankomst en vertrek

Op de avond van vrijdag 6 april 2018 ben je vanaf 21:00 uur welkom aan boord van de Passaat, ligplaats Willemshaven Harlingen. In de loop van zondagmiddag 8 april meert het schip weer af in Harlingen.

Prijs voor groepen van minimaal 20 personen

De kosten van het Fjoertoer arrangement bedragen €198 per persoon. Voor de eerste 40 deelnemers stelt Zonnewind Zeilreizen startbewijzen voor de Fjoertoer beschikbaar. Deze kosten €24,50 per stuk.
Indien je vriend of vriendin de fjoertoer niet mee wil wandelen, maar toch graag de zeilreis wil boeken, dan kan dat. Er zijn voldoende bedden aan boord.

Als Meezeiler kun je ook boeken, klik dan op reserveren opstappers.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €6,- per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Groepsreservering voor 20 personen:

Als individueel boeken?

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer als Opstapper!