Met je vrienden naar ITGWO

aan boord van de Aldebaran.

Beleef het muziekfestival ITGWO op Vlieland met een groep vrienden, familie of collega’s of gewoon alleen!

Data van 31 augustus – 2 september. Zie ITGWO
Tijdens de ITGWO ligt de Aldebaran op Vlieland en biedt overnachtingen aan, het schip heeft een ligplaats in de haven.
B&B voor € 49,50 per nacht
Je boekt een overnachting + ontbijt in een 2p of 4p hut, elke hut heeft eigen sanitair .

De tocht

Wil je meevaren op de Aldebaran, dan ben je op vrijdag 17 uur welkom in de Willemshaven in Harlingen. Je kunt natuurlijk ook met de veerboot naar het eiland varen.
Het zeilschip vaart dan het Wad op naar Vlieland. Na een paar uur zeilen meert het schip af op het eiland Vlieland. De rest van de dag en de gehele zaterdag ben je vrij om de diverse muzieklocaties van de ITGWO op Vlieland te ontdekken.  Zondag vertrekt het schip na het ontbijt weer richting Harlingen. In de loop van de middag meert het schip af in de Willemshaven.
De heenvaart of terugvaart is € 25 per persoon

Slaapplaats

De overnachting is in een 2- of 4-persoonshut. De bedden zijn voorzien van compleet beddengoed en een handdoekenset ligt klaar in de hut.

Catering

Het arrangement van Zonnewind Zeilreizen is op basis van B&B. Je hoeft dus zelf niet voor ontbijt te zorgen.  Als festivalganger kun je zoveel mogelijk van de muziek en het eiland genieten. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek erg gewaardeerd!

Aantal deelnemers

Voor een groepsarrangement dient er een minimaal aantal passagiers mee te gaan. Dit minimumaantal is 20 en het maximum is 30 deelnemers.
Ga je liever alleen of met een paar vrienden, boek dat het Arrangement voor Opstappers. Je krijgt dan een 2 of 4 persoons hut aan boord.

Aankomst en vertrek

Vrijdagmiddag 17 uur vertrekt het schip vanuit de Willemshaven in Harlingen. Op zondagmiddag  meer je om 17 uur weer af in Harlingen.

Prijs

De prijs van B&B is € 49,50 per persoon per nacht.

Alle informatie over het festival vind je op: intothegreatwideopen.nl

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren tegen een tarief van €6 per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Dit arrangement boeken als groep:

Dit arrangement boeken als opstapper:

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!