Dagje zeilen en Afsluitdijk Wadden Center

Een middag of dag zeilen met een groep is onvergetelijk

Even gezellig uitwaaien...

Nieuw: Afsluitdijk Wadden Center

Sinds 24 maart 2018 is de Afsluitdijk Wadden Center geopend in Kornwerderzand. Het center biedt u een unieke belevenis en informatievoorziening over het IJsselmeergebied, Unesco werelderfgoed Waddenzee, de Afsluitdijk en de unieke vismigratierivier. Het is een uniek concept op een unieke locatie met uitzicht over de Waddenzee en het IJsselmeer.

Dagje zeilen en bezoek aan de Afsluitdijk Wadden Center

Tijdens dagtochten of het middagarrangement vinden sommige gasten het prettig om even te benen te strekken aan wal. Het Afsluitdijk Wadden Center is daarom bij uitstek geschikt voor een informatief uitje, waardoor u alles te weten komt over ons geliefde zeilgebied.
Kinderen kunnen zich uitleven op het strandje aan de IJsselmeerzijde!

Wat houdt het dag-, of middagarrangement in?

Een dag of middag zeilen is bij uitstek geschikt voor grotere groepen. Denk hierbij aan een familiedag, een bedrijfsuitje of een schoolreis voor kinderen, leerlingen en studenten. We zeilen over de Waddenzee, maar desgewenst kan er ook over het IJsselmeer worden gezeild. Het is een unieke belevenis om met een historische klipper te zeilen.

Catering

Al onze zeilreizen zijn voorzien van catering aan boord. De innerlijke mens komt bij ons aan boord dus niets tekort. Ook tijdens het middagarrangement en het dagarrangement serveren we een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of zelfs een barbecue.

Alles over onze zeilarrangementen

Wilt u meer weten over onze middag-, en dagarrangementen of wilt u direct een reis boeken? U leest alles over onze zeilreizen op de informatiepagina. U kunt ook direct uw zeilreis boeken via onze reserveringspagina.

Als groepsarrangement boeken?

Meer weten?

3 stoere Klippers liggen op u te wachten

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer hier

uw zeilreis